КМФ Нови Пазар (Н. Пазар) КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН (Београд)

3
2
Полувреме: 0 - 1
9. коло
22.11.2019. 19:00
Стадион: спортска дворана Пендик, Нови Пазар
Гледалаца:
Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Милош Грујић, Делегат: Владан Миладиновић
КМФ НОВИ ПАЗАР
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
Резервни играчи
КМФ НОВИ ПАЗАР
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН