КМФ Економац (Крагујевац) КМФ КАЛЧА (Ниш)

4
2
Полувреме: 1 - 0
9. коло
28.11.2019. 18:30
Стадион: хала Језеро, Крагујевац
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Спасић, Главни судија: Далибор Станковић, Главни судија: Марко Мартиновић, Делегат: Славенко Матовић
КМФ ЕКОНОМАЦ
КМФ КАЛЧА
Резервни играчи
КМФ ЕКОНОМАЦ
КМФ КАЛЧА