КМФ Wинтер Спорт (Ниш) ГКМФ ВРАЊЕ (Врање)

8
5
Полувреме: 4 - 3
9. коло
24.11.2019. 21:00
Стадион: хала Чаир, Ниш
Гледалаца:
Главни судија: Никола Рабреновић, Главни судија: Предраг Лазаревић, Главни судија: Иван Станковић, Делегат: Дејан Продановић
КМФ WИНТЕР СПОРТ
ГКМФ ВРАЊЕ
Резервни играчи
КМФ WИНТЕР СПОРТ
ГКМФ ВРАЊЕ