ГКМФ РУШЧЕ (Врање) КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (Београд)

3
4
Полувреме: 3 - 2
8. коло
16.11.2019. 19:00
Стадион: спортска хала Врање, Врање
Гледалаца:
Делегат: Небојша Динић, Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Иван Станковић
КМФ ВРАЊЕ
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Резервни играчи
КМФ ВРАЊЕ
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА