КМФ КАЛЧА (Ниш) КМФ Wинтер Спорт (Ниш)

3
4
Полувреме: 1 - 3
8. коло
21.11.2019. 20:30
Стадион: хала ОШ Мика Антић, Ниш
Гледалаца:
Делегат: Милош Берисавац, Главни судија: Петар Радојчић, Главни судија: Владан Радуловић, Главни судија: Никола Алексић
КМФ КАЛЧА
КМФ WИНТЕР СПОРТ
Резервни играчи
КМФ КАЛЧА
КМФ WИНТЕР СПОРТ