КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН (Београд) КМФ Економац (Крагујевац)

4
1
Полувреме: 3 - 1
8. коло
17.11.2019. 21:00
Стадион: хала Шумице, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Милић, Главни судија: Жељко Стоилков, Главни судија: Бранко Галић, Делегат: Братислав Денић
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
КМФ ЕКОНОМАЦ
Резервни играчи
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
КМФ ЕКОНОМАЦ