КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО (Београд) КМФ Нови Пазар (Н. Пазар)

2
1
Полувреме: 2 - 1
8. коло
15.11.2019. 20:00
Стадион: КСЦ Пинки, Земун
Гледалаца:
Главни судија: Ђорђе Нинић, Главни судија: Драгутин Божовић, Главни судија: Милош Јоцовић, Делегат: Сеад Чочић
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ НОВИ ПАЗАР
Резервни играчи
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ НОВИ ПАЗАР