КМФ Wинтер Спорт (Ниш) КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН (Београд)

2
1
Полувреме: 1 - 1
7. коло
10.11.2019. 19:30
Стадион: хала Чаир, Ниш
Гледалаца:
Главни судија: Александар Јакшић, Главни судија: Ђорђе Петровић, Главни судија: Бојан Буројевић, Делегат: Небојша Ристић
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
Резервни играчи
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН