КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (Београд) КМФ КАЛЧА (Ниш)

4
3
Полувреме: 2 - 2
7. коло
08.11.2019. 21:00
Стадион: хала Ранко Жеравица, Нови Београд
Гледалаца:
Главни судија: Петар Радојчић, Главни судија: Милош Јоцовић, Главни судија: Ђорђе Нинић, Делегат: Јовица Животић
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
КМФ КАЛЧА
Резервни играчи
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
КМФ КАЛЧА