КМФ НОВА ПАЗОВА (Нова Пазова) КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО (Београд)

1
2
Полувреме: 0 - 1
7. коло
28.11.2019. 20:00
Стадион: хала ОШ Свети Сава, Нова Пазова
Гледалаца:
Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Стеван Лазаревић, Делегат: Братислав Денић
КМФ НОВА ПАЗОВА
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
Резервни играчи
КМФ НОВА ПАЗОВА
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО