КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН (Београд) КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (Београд)

2
3
Полувреме: 0 - 1
6. коло
02.11.2019. 21:00
Стадион: хала Шумице, Београд
Гледалаца:
Делегат: Миле Бекрић, Главни судија: Небојша Панић, Главни судија: Владан Радуловић, Главни судија: Бранко Галић
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Резервни играчи
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА