КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО (Београд) КМФ Економац (Крагујевац)

4
2
Полувреме: 1 - 1
6. коло
02.11.2019. 20:00
Стадион: КСЦ Пинки, Земун
Гледалаца:
Делегат: Сеад Чочић, Главни судија: Петар Радојчић, Главни судија: Драгутин Божовић, Главни судија: Милош Јоцовић
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ ЕКОНОМАЦ
Резервни играчи
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ ЕКОНОМАЦ