КМФ ЈАСТРЕБАЦ (Блаце) КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН (Београд)

3
5
Полувреме: 0 - 2
5. коло
18.10.2019. 19:00
Стадион: Спортска хала Чика Душко Јовановић, Блаце
Гледалаца:
Главни судија: Дејан Стајић, Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Стеван Лазаревић, Делегат: Ненад Мутавџић
КМФ ЈАСТРЕБАЦ
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
Резервни играчи
КМФ ЈАСТРЕБАЦ
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН