КМФ НОВА ПАЗОВА (Нова Пазова) КМФ КАЛЧА (Ниш)

2
3
Полувреме: 1 - 0
5. коло
18.10.2019. 20:00
Стадион: хала ОШ Свети Сава, Нова Пазова
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Спасић, Главни судија: Никола Алексић, Главни судија: Марко Савић, Делегат: Милош Лазаревић
КМФ НОВА ПАЗОВА
КМФ КАЛЧА
Резервни играчи
КМФ НОВА ПАЗОВА
КМФ КАЛЧА