КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН (Београд) КМФ НОВА ПАЗОВА (Нова Пазова)

5
1
Полувреме: 4 - 0
4. коло
12.10.2019. 21:00
Стадион: хала Шумице, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Граовац, Главни судија: Бане Папишта, Главни судија: Владан Ђермановић, Делегат: Сеад Чочић
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
КМФ НОВА ПАЗОВА
Резервни играчи
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
КМФ НОВА ПАЗОВА