КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО (Београд) КМФ Wинтер Спорт (Ниш)

2
7
Полувреме: 2 - 4
4. коло
11.10.2019. 20:00
Стадион: КСЦ Пинки, Земун
Гледалаца:
Главни судија: Ђорђе Петровић, Главни судија: Александар Јакшић, Главни судија: Душан Арсовић, Делегат: Томислав Јаковљевић
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ WИНТЕР СПОРТ
Резервни играчи
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ WИНТЕР СПОРТ