КМФ ФОН (Београд) КМФ КАЛЧА (Ниш)

8
6
Полувреме: 5 - 2
2. коло
28.09.2019. 21:00
Стадион: хала Шумице, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Спасић, Главни судија: Александар Јакшић, Главни судија: Душан Арсовић, Делегат: Славенко Матовић
КМФ ФОН
КМФ КАЛЧА
Резервни играчи
КМФ ФОН
КМФ КАЛЧА