КМФ Нови Пазар (Н. Пазар) ГКМФ ВРАЊЕ (Врање)

3
2
Полувреме: 1 - 1
2. коло
29.09.2019. 19:00
Стадион: спортска дворана Пендик, Нови Пазар
Гледалаца:
Главни судија: Далибор Станковић, Главни судија: Бојан Спасић, Главни судија: Марко Мартиновић, Делегат: Миле Бекрић
КМФ НОВИ ПАЗАР
ГКМФ ВРАЊЕ
Резервни играчи
КМФ НОВИ ПАЗАР
ГКМФ ВРАЊЕ