КМФ НОВА ПАЗОВА (Нова Пазова) КМФ Wинтер Спорт (Ниш)

2
3
Полувреме: 1 - 1
1. коло
15.09.2019. 20:00
Стадион: хала ОШ Свети Сава, Нова Пазова
Гледалаца:
Главни судија: Небојша Панић, Главни судија: Драгутин Божовић, Главни судија: Марјан Сарка, Делегат: Борис Правиловић
КМФ НОВА ПАЗОВА
КМФ WИНТЕР СПОРТ
Резервни играчи
КМФ НОВА ПАЗОВА
КМФ WИНТЕР СПОРТ