Вести

ХУМАНО ЛИЦЕ СРБИЈЕ | ОРЛОВИ ЗА ВАЊУ МАЛОВИЋ, УСПЕШНО ЗАВРШЕНА ХУМАНИТАРНА АУКЦИЈА ДРЕСОВА

19.09.2021.
Завршена је хуманитарна лицитација за дресове Орлова у којима су Душан Тадић и другови наступали у квалификационом мечу за Светско првенство против Луксембугра (4:1).
Наиме, у дану када нам је срце куцало за победу Орлова, Србија је показала и хумано срце у борби за будућност тромесечне бебе Вање Маловић која болује од спиналне мишићне атрофије.
Маркетинг тим Фудбалског савеза Србије осмислио је хуманитарну акцију у којој  су учествовали сви репрезентативци који су се нашли у протоколу меча са Луксембургом. Изабраници селектора Драгана Стојковића  ставили су свој потписани дрес са овог меча на хуманитарну лицитацију, а прикупљена средства иду у фонд за лечење бебе Вање Маловић.
Леп гест репрезентативаца Србије, који ће и у будућности наставити са хуманитарним акцијама овог типа. Понуде за дресове стизале су из свих крајева света, а укупно је прикупљено преко 15 хиљада евра.
Преглед излицитираних износа за дресове репрезентативаца наше земље можете погледати на следећем линку: MatchWornShirt

Наш тим имао је највећу могућу подршку, пошто је мала Вања током утакмице била уз своје Орлове.

Овом приликом позивамо све људе који желе да помогну да пошаљу СМС 1077 на број 3030 или уплате новац на рачуне са фотографије.