Вести

ГОРАН ИВАНЧИЋ ОБЈАВИО СПИСАК ФУТСАЛ СЕЛЕКЦИЈЕ ЗА ДВЕ ПРОВЕРЕ ПРОТИВ ХОЛАНДИЈЕ

12.09.2019.

После уобичајене летње паузе, ускоро ће се окупити и сениорска футсал репрезентација пред којом су две пријатељске утакмице са Холандијом, у гостима 23.септембра у Алмереу и дан касније у Волендаму. Двомеч са „лалама“ биће уједно и генерална проба за наш национални футсал тим који у Француској од 23.-26.октобра очекује квалификациони турнир за ФИФА Првенство света 2020.године, па ће селектор Горан Иванчић имати могућност да се увери у форму својих изабраника против врло добре селекције Холандије.


Футсал „орлови“ ће се окупити у Спортском центру ФСС у Старој Пазови у четвртак 19.септембра, а пре одласка за Холандију одрадиће 6 тренинга.На списку селектора Иванчића налазе се следећи играчи: голмани Немања Момчиловић (МНК Мостар, БИХ), Јаков Вулић (КМФ Нова Пазова), играчи Владан Весић, Јован Лазаревић (МНК Мостар, БИХ), Стефан Ракић, Марко Пршић (Империал Вет, Румунија), Милош Симић (Халадаш, Мађарска), Драган Томић (Хале Гоик, Белгија), Верољуб Вукадиновић, Денис Рамић (КМФ Калча, Ниш), Страхиња Петров (КМФ Црвена звезда, Београд), Нинослав Алексић, Милан Мутавџић (КМФ Нови Пазар), Марко Радовановић (Славија Праг, Чешка).
Утакмице са Холандијом играју се 23.септембра у Алмереу и 24.септембра у Волендаму, обе са почетком од 20 сати. Србија ће у квалификационој групи за СП играти на турниру са домаћином Француском, као и селекцијама Белгије и Швајцарске. Две првопласиране репрезентације избориће пласман за Елитну рунду квалификација.