Vesti

FUTSAL "A" SELEKCIJA | GORAN IVANČIĆ SAOPŠTIO SPISAK IGRAČA ZA DVE POSLEDNJE PROVERE UOČI APRILSKIH BARAŽ MEČEVA SA FINSKOM

06.03.2020.

Selektor futsal „A“ reprezentacije Srbije, Goran Ivančić, saopštio je spisak igrača za mini pripreme u Subotici i dve prijateljske utakmice Mađarska – Srbija, koje će se odigrati 13.i 14.marta u Budimpešti. Ovo će biti dve poslednje provere naše futsal „A „selekcije uoči aprilskih baraž mečeva za plasman na Prvenstvo sveta sa Finskom, a s obzirom da nije zvanični FIFA termin, selektor ne može  da računa na većinu igrača iz inostranstva, pa se Ivančić odlučio da pozove sve najbolje igrače iz domaće lige, plus trojicu internacionalaca iz Mađarske.

Na spisku Gorana Ivančića se nalaze: golmani Miljan Radmanović (Crvena zvezda), Jakov Vulić (Crvena zvezda), igrači Ninoslav Aleksić (Novi Pazar), Davor Popović (Crvena zvezda), Strahinja Petrov (Crvena zvezda), Denis Ramić (Kalča, Niš), Andreja Stojčevski (Crvena zvezda), Miloš Simić (Haladaš, Mađarska), Lazar Marinković (Crvena zvezda), Stefan Aleksić (FON, Beograd), Pavle Pešić (FON, Beograd), Lazar Milosavljević (Veszprem, Mađarska), Aleksandar Gavrilović (Kečkemet, Mađarska), Nikola Lekić (Vintersport, Niš).

Selekcija se okuplja u utorak 10.marta kada odlazi za Suboticu gde će odraditi tri treninga, a potom u četvrtak 12.aprila odlazi u Mađarsku.

Utakmice se igraju u Budimpešti, u petak 13.marta od 18.00 i dan kasnije od 13.00 u Sportskoj Hali “Amalija Šterbinski” u Budimpešti.