Vesti

FSS URUČIO SAT FILIPU STEVANOVIĆU ZA NAJLEPŠI GOL KOLA (VIDEO)

25.08.2019.

Nagrada u prave ruke. Fudbalski savez Srbije uručio je Filipu Stevanoviću, biseru Partizana, sat za najlepši gol 5. kola Linglong Super lige.

Naš kadetski reprezentativac je na utakmici protiv Rada zatresao mrežu posle pravog slaloma kroz odbranu gostiju i apsolutno zaslužio nagradu koju od ove sezone dodeljuje Fudbalski savez Srbije. Pored glasa publike na društvenim mrežama, Stevanović je dobio i glasove trojice selektora FSS Nenada Milovanovića, Igora Spasića i Dejana Brankovića. Nagradu Filipu Stevanoviću uručio je Nebojša Petrović, direktor medija službe FSS.

„Hvala puno FSS na ovoj nagradi. Sat je prelep i nosiću ga sa zadovoljstvom. Nemam problema sa kašnjenjem na treninge, najmlađi sam u ekipi i od mene se očekuje da uvek stižem među prvima“.

„Serija golova je počela protiv Konaha, nastavila se protiv Mačve i Rada. Drago mi je da su selektori glasali za moj gol, ali mi je još veća satisfakcija što ni za publiku na društvenim mrežama nije bilo dileme“.

„Zahvaljujući mojim golovima, Partizan je stekao mnogo novih navijača u Arilju. Bio sam impresioniran prizorom na poslednjoj utakmici kada su dečica iz mog prvog kluba OFK Vranića došla da navijaju za crno-bele“.

„Sale Ilić je legenda kluba i mnogo nam nedostaje na treninzima i utakmicama. Uživali smo u njegovim potezima, dizao je atmosferu u svlačionici. Sada je trener u kadetskoj selekciji i možda nam se ponovo ukaže prilika da sarađujemo. Moje je da pružam dobre partije, a na selektorima je da odluče za koju ću selekciju nastupati u datom trenutku. Ostaje mi za uspomenu prvenac u dresu pionirske reprezentacije Srbije, protiv Hrvatske na razvojnom turniru u Sloveniji“.

Ceo intervju sa Filipom Stevanovićem možete da pogledate na našem Jutjub kanalu.