Vesti

FSS URUČIO NAGRADU NEMANJI KOJIĆU ZA NAJLEPŠI GOL 12. KOLA LINGLONG TIRE SUPERLIGE (VIDEO)

03.11.2019.

Fudbaler Napretka Nemanja Kojić proglašen je u anketi FSS za strelca najlepšeg gola 12. kola Linglong Super lige Srbije. Tim povodom, njemu je uoči prvenstvene utakmice protiv Spartaka, uručen prigodan poklon, najnoviji model ručnog sata G – shock.
Iskusni napadač se prilikom dodele nagrade, na trenutak stavio u ulogu komentatora i u južno-američkom stilu prokomentarisao jednu od najlepših akcija u dosadašnjem delu sezone:
„Ivanović do Kojića, ponovo Ivanović, odličan dupli pas sa Kojićem, fantastičan udarac i… gooool, gol, gol, gol“ – našalio se Kojić i nastavio – „Zaista je to bila izvrsna akcija kompletnog napadačkog reda. Namestilo se da meni pripadne najslađi deo posla. Nisam slavio gol jer oduvek imam respekt prema svim klubovima za koje sam nastupao tokom karijere, pa tako i prema Radničkom. Svuda sam davao maksimum i prilikom odlaska, širom ostavljao otvorena vrata. Hvala Fudbalskom savezu Srbije na ovom predivnom poklonu, sat je baš po mom ukusu i nosiću ga sa zadovoljstvom. Golovi su moja profesija i nije isključeno da se još neki put nađem u konkurenciji za ovo laskavo priznanje“.