Вести

EURO 2024 | ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА НАВИЈАЧЕ СРБИЈЕ ПРЕД МЕЧ СА СЛОВЕНИЈОМ У МИНХЕНУ

19.06.2024.

Репрезентација Србије игра други меч групне фазе на Првенству Европе 20. јуна у Минхену, против Словеније, а пред овај дуел неколико важних информација за наше навијаче.

🚌 На дан утакмице користите шатл бус до стадиона и назад до центра града.
Најбржи начин да дођете на стадион из фан зоне је шатл бусом.
Бесплатан шатл бус почиње да вози од 11:30 и креће из Блока 19, Olympiapark Parkharfe.
На стадион дођите што је раније могуће и уживајте у атмосфери пре утакмице на Фудбалској арени Минхен.

После утакмице, шатл бусеви вас чекају на јужном крају стадионске еспланаде. Аутобуси ће вас одвести или до станице U-Bahn Scheidplatz, која је повезана са централном станицом у Минхену преко У-бан линије У2, или назад до станице шатл буса у Олyмпиk Парк-у.

🚗⛔ Не возите до стадиона…
…ако се нисте унапред регистровали за паркинг. Свако ко нема регистрацију за паркинг ће бити одбијен. Имајте на уму да саобраћај може бити густ и да време путовања може бити много дуже од очекиваног. Пре-региструјте се сада (отворено до један дан пре утакмице). Паркинг ће бити отворен 4 сата пре почетка утакмице. На стадион немојте возити раније од тога.

💳 Преферирано плаћање картицом
Само неколико штандова са храном и пићем на Фудбалској арени Минхен примају готовину. Понесите своје дебитне, кредитне картице или уређаје за бесконтактно плаћање и избегните редове.

За остале информације и вести уживо, молимо вас да наставите да упућујете своје навијаче на званичну апликацију Event Companion on the UEFA EURO 2024.

Фан зона за наше навијаче налази се Олипијапарку и улаз је бесплатан. Додатне информације у вези са активностима у Фан зони можете пронаћи на следећем линку https://www.uefa.com/euro2024/event-guide/munich/festival/