Вести

EURO 2024 | ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА НАВИЈАЧЕ СРБИЈЕ ПРЕД МЕЧ СА ДАНСКОМ У МИНХЕНУ

23.06.2024.

Репрезентација Србије игра 25. јуна последњи меч групне фазе Првенства Европе, против Данске у Минхену, а у даљем тексту доносимо важне информације за све оне који ће тог дана бити уз Орлове на стадиону Алијанц Арена.

🚌 На дан утакмице користите шатл бус до стадиона

Најбржи начин да дођете на стадион из фан зоне је шатл бусом.
Бесплатан шатл бус почиње да вози око 17:00 и креће из Блока 19, Olympiapark Parkharfe. Крените раније и уживајте у атмосфери пре утакмице на Фудбалској арени Минхен.
После утакмице, шатл бусеви вас чекају на јужном крају стадионске еспланаде. Аутобуси ће вас одвести или до станице U-Bahn Scheidplatz, која је повезана са централном станицом у Минхену преко У-бан линије У2, или назад до станице шатл буса у Олyмпик Парк-у.

🚗⛔ Не возите до стадиона…
…ако се нисте унапред регистровали за паркинг. Свако ко нема регистрацију за паркинг ће бити одбијен. Имајте на уму да саобраћај може бити густ и да време путовања може бити много дуже од очекиваног. Пре-региструјте се сада (отворено до један дан пре утакмице). Паркинг ће бити отворен 4 сата пре почетка утакмице. На стадион немојте возити раније од тога.
Навијачи који немају унапред регистровано паркинг мести, али ипак морају да иду аутом, могу да користе Парк + Риде простор близу Фудбалске арене Минхен, као што је Business Campus Garching-Hochbrück, одакле се пешке долази до Garching-Hochbrück U-Bahn статион. Одатле стижете на Fröttmaning U-Bahn station за мање од 5 минута.

💳 Преферирано плаћање картицом

Само неколико штандова са храном и пићем на Фудбалској арени Минхен примају готовину. Понесите своје дебитне, кредитне картице или уређаје за бесконтактно плаћање и избегните редове.

🚇 Бесплатна вожња са Вашим Фан Пасс-ом

Власници улазница за утакмицу имају право на пропусницу за путовања која траје 36 сати по целој мрежи Минхена (Münchner Verkehrs- und Tarifverbund), без додатне наплате. Пропусница важи од 06:00 на дан утакмице, до 18:00 следећег дана. Да бисте имали користи од ове опције, потребно је да имате свој Фан Пасс. Фан Пасс је потпуно нов за ЕУРО 2024 и омогућава приступ ексклузивним повластицама које ће допринети Вашем искуству на утакмици. Ваш Фан Пасс је бесплатан и на располагању за све власнике улазница, на апликацији УЕФА ЕУРО 2024.