DOBRO IZDANJE, ALI I NESREĆNI PORAZ ŽENSKE FUTSAL SELEKCIJE OD SLOVAČKE

29.05.2019.

Posle sjajne igre i pobede protiv Slovenije (5:3) ženska futsal reprezentacija Srbije poražena je od Slovačke – 2:3(1:2) u drugom kolu turnira na kome još učestvuje i selekcija Češke.

STRELCI: 0:1 Valova 5, 0:2  Šediva 6, 1:2 Milošević 17, 1:3 Banjikova 28, 2:3 Vuković 37. Dvorana u Novom Bečeju. Sudije: A.P.Močnik (Slovenija), J.Kliner (Češka), N.Panić (Srbija).

SRBIJA: Dujović, Trišić, Stojanović, Čanović, Vuković. Jevtić, Trišić, Milošević, Malijar, Dimitrijević, Milanović, Izgarević, Krunić, Radovanović, Simić.

SLOVAČKA: Červikova, Banikova, Vienerova, Smatanova, Valova.Šediva, Nagjova, Mackova, Sedlakova, Komlodjova, Vredikova, Kušarčikova, Kubikova.

Sjajna predstava dve dobre reprezentacija pred punim tribinama dvorane u Novom Bečeju. Slovačka je bolje ušla u meč i sa dva brza gola poremetila ritam u igri naših devojaka. U nastavku je Srbija bila bolji rival, imale su izabranice selektora Dejana Majesa nekoliko prilika da dođu do izjednačenja, ali na kraju su ipak slavile gošće iz Slovačke.

U drugom meču Češka je pobedila Sloveniju -6:0. U petak, 31. maja Srbija se sastaje sa Češkom, a Slovačka sa Slovenijom.