Вести

ДАН УОЧИ ВАЖНОГ МЕЧА СА УКРАЈИНОМ | ГРАДОНАЧЕЛНИК ВРАЊА ПРИРЕДИО ПРИЈЕМ ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ ФУТСАЛ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ

05.10.2023.

 

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић и члан Градског већа Ненад Ђорђевић приредили су пријем за директора футсал селекција ФСС Бојана Павићевића, селектора футсал реперезентације Дејана Мајеса и играче. Градоначелник је гостима пожелео срдачну добродошлицу, истичући велико задовољство због боравка футсал репрезентације у Врању.

,,Ваша утакмица у Врању биће прави спектакл за наше суграђане. Веома ми је драго због децентрализације спортских догађаја и прилике да и ми овде гледамо спорт на врхунском нивоу. У Спортској хали у Врању је недавно комплетно замењен паркет према свим прописаним стандардима, па се надам да су вам услови добри, како за одржавање тренинга, тако и за утакмицу која вам предстоји. Град Врање улаже значајна средства у спортску инфрастуктуру, јер сматрамо да је то једна од приоритетних области,  пре свега, за правилан раст и развој наших најмлађих суграђана. Поносни смо на наш клуб  КМФ Врање и локална самоуправа је увек ту да пружи сву потребну подршку“, истакао је овом приликом градоначелник.

Бојан Павићевић, директор футсал селекција ФСС захвалио се на пријему и истакао да су им услови боравка у Врању одлични.

,,Ваш клуб малог фудбала један је од најбољих у Србији и ми имамо изузетну сарадњу. Утакмица са Украјином је најбитнија у оквиру квалификација за Светско првенство и драго ми је што се одржава у Врању. Очекујем подршку публике, а знам да је у вашем граду то увек на изузетном нивоу“, додао је Павићевић.

Утакмица футсал репрезентације Србије са Украјином на програму је у петак, 6. октобра од 18 сати у Спортској хали у Врању.