Media

AKREDITOVANJE ZA UTAKMICU ŽENSKIKH „A” REPREZENTACIJA SRBIJE I S. MAKEDONIJE U LAZAREVCU

03.03.2020.

 

Ženska „A” reprezentacija Srbije u petak, 6. marta, nastavlja kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo. Naše devojke će od 18 časova na stadionu FK Kolubara u Lazarevcu ugostiti selekciju Severne Makedonije.

Sistem akreditovanja za medije biće otvoren od 3. do 5. marta (do 20 časova). Utakmicu direktno prenosi televizija Arena sport.

Kako biste aplicirali za akreditaciju neopkhodno je sledeće:
Zakhtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i funkciju izveštača (reporter, fotoreporter, snimatelj), potvrdu o zaposlenju na memorandumu firme, kao i kopiju validne novinarske legitimacije.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatikh akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

– Medijski partneri FSS
– Sportske redakcije, odnosno mediji
– Ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Vaše zakhteve možete slati na mejl [email protected] i još jednom vas molim da se pridržavate navedenikh vremenskikh rokova, u suprotnom neće vam biti izdata akreditacija. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje i prijavom u UEFA. Kontrola će biti obavljena na ulazu.

Informaciju o tome da li je odobrena akreditacija možete dobiti pozivom na broj +38164 818 0139.

Ulaz na stadion biće omogućen samo uz posedovanje sledećikh dokumenta: akreditacije i validne novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećikh udruženja: USN Srbije, Udruženje novinara Srbije, NDNV, AIPS, NUNS.

Akreditacije će se izdavati na stadionu FK Kolubara dva sata pre početka susreta.