Media

AKREDITOVANJE ZA FINALE KUPA SRBIJE 2019/20.

19.06.2020.

Poštovani,

obaveštavamo vas da je od danas od 12 časova (petak, 19. jun 2020. godine) otvoren sistem akreditovanja medija za finalnu utakmicu Kupa Srbije: FK Vojvodina – FK Partizan, koja će biti odigrana u sredu 24. juna 2020. godine, na stadionu “Čair” u Nišu, sa početkom u 19 sati.

Prijem zahteva je omogućen do ponedeljka, 22. juna 2020. godine, do 12 časova. Vaše zahteve možete poslati na sledeću adresu: [email protected], na memorandumu vaše medijske kuće uz kopiju validne novinarske legitimacije.

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće, koje nisu nosioci TV prava i koje, podsećamo, nemaju pravo snimanja utakmice). TV prava za Kup Srbije pripadaju TV Arena sport.

Akreditacije ćemo izdavati u prostorijama FS Srbije, Terazije 3, osmi sprat, u utorak 23. juna od 10 do 15 časova i sredu 24. juna od 16 do 19 časova na stadionu “Čair” na ulazu za medije.

Molim vas da imate u vidu da je kapacitet za medijske aktivnosti ograničen i da zahteve za akreditacijom šaljete u skladu sa objektivnim potrebama vašeg medija kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom medija centra na stadionu i sledećim prioritetima:

1.medijski partneri FSS
2.sportske redakcije, odnosno mediji
3.ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

U slučaju bilo kakvih pokušaja nepravilnosti ili zloupotreba akreditacija neće biti odobrena.

Informaciju o akreditacijama možete dobiti pozivom na broj +381648180139.