Media

АКРЕДИТОВАЊЕ ЗА ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ 2019/20.

19.06.2020.

Поштовани,

обавештавамо вас да је од данас од 12 часова (петак, 19. јун 2020. године) отворен систем акредитовања медија за финалну утакмицу Купа Србије: ФК Војводина – ФК Партизан, која ће бити одиграна у среду 24. јуна 2020. године, на стадиону “Чаир” у Нишу, са почетком у 19 сати.

Пријем захтева је омогућен до понедељка, 22. јуна 2020. године, до 12 часова. Ваше захтеве можете послати на следећу адресу: [email protected], на меморандуму ваше медијске куће уз копију валидне новинарске легитимације.

Захтев мора да садржи име и презиме извештача и позицију на стадиону са које ће извештавати (принт и електронски медији за новинарску ложу, фоторепортери за позицију на терену, радио извештачи за њима одређене позиције и телевизијске куће, које нису носиоци ТВ права и које, подсећамо, немају право снимања утакмице). ТВ права за Куп Србије припадају ТВ Арена спорт.

Акредитације ћемо издавати у просторијама ФС Србије, Теразије 3, осми спрат, у уторак 23. јуна од 10 до 15 часова и среду 24. јуна од 16 до 19 часова на стадиону “Чаир” на улазу за медије.

Молим вас да имате у виду да је капацитет за медијске активности ограничен и да захтеве за акредитацијом шаљете у складу са објективним потребама вашег медија како се не би стварала непотребна гужва.

Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом медија центра на стадиону и следећим приоритетима:

1.медијски партнери ФСС
2.спортске редакције, односно медији
3.остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту

У случају било каквих покушаја неправилности или злоупотреба акредитација неће бити одобрена.

Информацију о акредитацијама можете добити позивом на број +381648180139.