Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА | ЛИГА НАЦИЈА, ЖЕНСКА А РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА, СРБИЈА - ГРЧКА

22.09.2023.

Поштовани,

На терену број 1 у СЦ ФС Србије у Старој Пазови женска А фудбалска репрезентација Србије одиграће другу утакмицу у УЕФА Лиги нација 26. септембра од 19 часова против Грчке.

Систем акредитовања биће отворен од суботе 23. септембра (12 часова) до понедељка 25. септрембра (19 часова). Захтев можете послати на мејл [email protected].

Од података неопходно је за вашег извештача (са валидне е mail адресе) обезбедити копију важеће новинарске легитимације и навести позицију на стадиону (новинар, фоторепортер, сниматељ). Право тв преноса има Арена спорт тако да снимање утакмице (камера,  мобилни телефон са терена или медија ложе није дозвољено уколико немате одобреље телевизије Арена спорт и УЕФА).

Уколико нисте обавештени телефоном или мејлом сматрајте да вам је акредитација одобрена и можете је подићи приликом уласка у спортски центар (портирница код рампе) најраније два сата пред почетак меча.

У зависности од присуства медија биће организована конференција за медије после утакмице или микс зона, али ће у сваком случају изјаве актера меча што се тиче репрезентације Србије обезбедити медија служба ФСС у текстуалној, фото и видео продукцији.

Што се тиче публике, улаз је бесплатан и улазнице се могу подићи приликом доласка на стадион у СЦ ФСС најраније два сата пред почетак сусрета.