Najnovije vesti

Ponedeljak, 20.02.2017

Mini – Maksi liga za devojčice, domaćin turnira Bačka Palanka

/images/news/SC FSS/04 Novi Sad.jpg

U sezoni 2016-2017 na teritoriji Fudbalskog saveza Vojvodine a u okviru kalendara Mini Maksi lige Srbije, koordinator Mini Maksi lige Srbije za devojčice Jovan Vukčević zajedno sa saradnicima, organizovao je pet turnira u ženskom fudbalu u Sremskoj Mitrovici, Inđiji, Zrenjaninu, Novom Sadu i Subotici a u planu je realizacija još četiri turnira u Pančevu, Staroj Pazovi, Vrbasu i Bačkoj Palanci.Na turnirima učestvuju devojčice iz šest ženskih fudbalskih klubova sa teritorije FS Vojvodine i selekcije tri osnovne škole. Za domaćina regionalnog turnira određena je Bačka Palanka.

Ponedeljak, 09.01.2017

Završen prvi deo 17.sezone Mini Maksi lige

/images/news/Foto Nova Pazova.jpg

Utorak, 18.10.2016

Kreće 17. sezona Mini Maxi lige Srbije

/images/news/mirko/KG 15.10.2016..jpg

Odatle sve kreće, bazičnog fudbala koji predstavlja prvo zabavu za najmlađe, zatim i neku vrstu prve selekcije za najtalentovanije klince. A sastankom predstavnika gradova-kandidata za organizaciju liga održanom u Kragujevcu krenule su zvanično aktivnosti za 17.sezonu Mini Maxi lige Srbije. Očekuje se ponovo rekordan broj od 27 liga na teritoriji cele Srbije.Usvojene su Propozicije, Pravila igre i Kalendar za sezonu 2016-2017 a u uvodnom delu dat je prioritet informaciji o potpisivanju Protokola o saradnji od strane FS Srbije sa Udruženjem dečijih fudbalskih turnira Srbije koje je tehnički organizator Mini Maxi lige, čime je ligi ukazano poverenje od strane FS Srbije da se unapredi saradnja u oblasti dečijeg fudbala u Srbiji.

Subota, 17.09.2016

UEFA dan fudbala, dan za sećanje na Adi Ciganliji

/images/news/mirko/fifa-dan-fudbala-11033.jpg

 

Na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji održana je manifestacija „UEFA dan fudbala“, odnosno „Bon Bon kup“ u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije. Sjajno organizovan događaj je deo „UEFA nedelje fudbala“ i posvećen je deci za koju je Fudbalski savez Srbije pripremio odgovarajući sadržaj a sve u želji da se na najbolji mogući način promovišu sport, fer-plej u sportu, odnosno fudbalska igra kroz takmičenje i zabavu.

Petak, 16.09.2016

UEFA nagradila FSS za bazični fudbal:Srebro za „Moja škola,moj klub“

/images/news/mirko/DSCN5391.JPG

Zajednice bazičnog fudbala u Belorusiji, Belgiji i Austriji, ali i Srbiji,imaju razloga za slavlje nakon objavljivanja nagrada UEFA za bazični fudbal za 2016. godinu.