Najnovije vesti

Četvrtak, 27.04.2017

Škola FSS na utakmici Čukarički – Crvena zvezda

/images/news/zene/U-16/20170425_05.jpg

Kandidati za sticanje UEFA ”A” licence za fudbalskog trenera u okviru svojih redovnih nastavnih aktivnosti prisustvovali su polufinalnoj utakmici na Banovom Brdu koja je odigrana između Čurkaričkog i Crvene zvezde.

Utorak, 28.03.2017

UPIS ZA STICANJE UEFA "A" DIPLOME

images/news/grb_za_vest_l.png

FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE

OBRAZOVNI CENTAR FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE

Utorak, 28.02.2017

Pavković o „napadačkom fudbalu reprezentacije“ za trenere istočne i centralne Srbije

/images/news/SC FSS/Image-1-1.jpg

Posle Beograda, Subotice i Novog Sada, Slobodan Pavković, predsednik Organizacije Fudbalskih trenera Srbije, inače predavač na UEFA/FSS Pro i „A“ licenci, održao je predavanje i za trenere istočne i centralne Srbije, u Nišu i Kragujevcu. Seminar su zajednički organizovale strukovne trenerske organizacije FS Srbije i FS RIS i FS RZS, a izlaganje bivšeg asa Vojvodine i Partizana na temu „Napadački fudbal reprezentacije Srbije“ naišlo je na veliko interesovanje trenera svih takmičarskih rangova u Srbiji.Sva predavanja prvog čoveka Trenerske organizacije koristiće stručnjacima u okviru kontinuirane edukacije koju sprovodi FSS. Treneri će dobiti dozvolu za rad u sledećoj sezoni, koja će biti overena, zajedno sa licencama, u trenerskoj knjižici.

Utorak, 21.02.2017

Pavković o „napadačkom fudbalu reprezentacije Srbije“ pred vojvođanskim trenerima

/images/news/U-17/2000/IMG_9606.JPG

U Subotici je održan seminar za trenere koji rade u vojvođanskim klubovima iz Super lige Srbije, Prve lige Srbije i Srpske lige – grupa „Vojvodina“. Seminar su zajednički organizovale strukovne trenerske organizacije FS Srbije i FS Vojvodine, a predavanje na temu „Napadački fudbal reprezentacije Srbije“ održao je Slobodan Pavković, predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Srbije, inače predavač na UEFA/FSS Pro i „A“ licenci. Jednočasovno izlaganje bivšeg fudbalskog asa novosadske „Vojvodine“ i beogradskog „Partizana“ i nekadašnjeg jugoslovenskog reprezentativca u kojem je analizirao ofanzivnu igru nacionalnog „A“ tima Srbije u tekućim kvalifikacijama za SP u Rusiji pratio je veliki broj trenera iz vojvođanskih klubova.

Četvrtak, 16.02.2017

Pavković i Muslin pred osamdeset beogradskih trenera

/images/news/2017/slo i mus 2.jpg