Najnovije vesti

Utorak, 23.05.2017

Dodeljene diplome za futsal, UEFA „A“ i „Pro“ trenerski nivo

/images/news/U-17/2000/diplome 1.jpg

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, svečano su dodeljene diplome i licence trenerima koji su u prethodnom periodu pohađali kurseve za futsal, UEFA ”A” i ”PRO” treneski nivo.Diplomirani treneri sa licencom postali su Gordan Petrić, Zoran Mirković, Ivan Tomić, Vlada Čapljić...

Subota, 20.05.2017

Prvi stručni skup za futsal trenere

/images/news/U-17/2000/fut02.jpg

Utorak, 16.05.2017

NEPROCENjIVO ISKUSTVO I ZNANjE NA ŠKOLI FSS

/images/news/U-17/1999/fss_np_170418_46.jpg

Prof. dr Vladimir Koprivica, jedan od najvećih stručnjaka na ovim prostorima iz oblasti sportskog treninga, jedan je od predavača na UEFA ”A” nivou sa generacijom 2017. godine. O sredstvima, metodama i principima u radu sa fudbalerima je prof. dr Vladimir Koprivica u više navrata prenosio znanja, iskustva i informacije od značaja za napredak u ovoj izuzetno značajnoj oblasti trenerskog rada.Kandidati za sticanje UEFA ”A” nivoa su veoma aktivno i sa pažnjom usvajali znanja i na kraju trećeg modula to potvrdili izuzetno uspešnim polaganjem testa iz ove oblasti.

Utorak, 16.05.2017

TEHNIČKA PRIPREMA IGRAČA U OBRAZOVNOM CENTRU

/images/news/U-17/1999/_DSC5039.jpg

Tehnička priprema fudbalera koja je neophodan deo pripreme, a u srpskom fudbalu neopravdano zapostavljena, predmet je interesovanja polaznika UEFA ”A” nivoa obrazovanja Fudblskog saveza Srbije. U tom smislu održano je predavanje na temu ”metodika treniranja i usavršavanja tehnike u fudbalu” a predavač je bio Doc. dr Bojan Leontijević (trener FK ”Partizan”, FK ”Vojvodina”, FK ”Mezokovesd”, ...). Kandidati su pored teorijskog predavanja stečena znanja proverili i na terenu kroz praktičan rad.

Sreda, 10.05.2017

SAVO MILOŠEVIĆ NA KURSU ZA STICANjE UEFA „A“ LICENCE

/images/news/U-17/2000/savo.jpg

Igračka legenda sa 102 nastupa u dresu sa državnim grbom, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i član ”Asocijacije 11” (Stručne komisije UEFA za unapređenje igre), Savo Milošević, zajedno sa kandidatima za sticanje UEFA "A" licence prisustvuje predavanjima na sticanju teorijskih i praktičnih znanja kako bi stekao neophodne kvalifikacije i osposobio se za trenerski poziv. Svojim angaživanjem, ličnim primerom i praktičnom demonstracijom fudbalskih veština potvrđuje zašto je u dužem vremenskom periodu bio u samom vrhu evropskog i svetskog fudbala. U narednom periodu kandidat za sticanje UEFA ”A” licence, Savo Milošević će preneti budućim trenerima svoja iskustva u radu stručnih tela UEFA i na taj način doprineti stručnom razumevanju razvoja fudbala na vrhunskom nivou.