СМЕШТАЈ

# ПЛ50Б001/Расподела у студентским домовима Wроцлаw Тропхy

Опис

Тип Класични студентски домови. Студентски домови се налазе у граду Wроцлаwу. Јавни превоз до центра града је на пешачкој удаљености. Лепи центар града са једним од најстаријих тржишних тргова у Европи је на маx 4км. Удаљеност до чувеног стадиона Wроцлаw - један од три новоизграђена стадиона у Пољској за ЕУРО 2012 - је 10км а Аквапарк Wроцлаw -највећи водени парк у Пољској - такође није далеко.

Удаљеност до Wроцлаw Тропхy турнира је маxк 6км.

Капацитети

Студентски домови су једноставни, али доброг квалитета, добро збринути и пристојни . Они имају заједничку собу са телевизором, бесплатним интернетом заједничку кухињу на сваком спрату и лифт Собе са одвојеним креветима за 2-3 особе су опремљене основним намештајем, неке са фрижидером . 2 или 4 собе деле купатило (туш/WЦ) . машине за пиће и друге ствари за дневне потребе се могу наћи у холу. Постоји24-часовни ноћни портир у улазној дворани.

Примедбе

- Укључује постељину

- Донети сопствене пешкире

- Гаранција: 120€ по екипи

 

 

ПРЕВОЗ

 

Сопствени превоз

Ви ћете се побринути за сопствени превоз до и од дестинације. Морате да обезбедите своје летове. Трансфери од аеродрома, локални превоз и излети су доступни по додатним ценама. Погледати опције у доњем тексту и видети у прилогу опште информације. Молимо вас да узмете у обзир: по захтеву, Еуро-спортринг може да се побрине о боравку вашег возача - једног или више. Њему/њој је потребно да буде уписан на обрасцу за резервације као додатни учесник. Њему/њој ће бити потребна једнокреветна соба.

 WРОЦЛАW ТРОПХY - ЦЕНЕ

 

Цене за учеснике (у ЕУР) по особи:

 

# ПЛ50Б001/Расподела у студентским домовима Wроцлаw Тропхy

 

Тип собе

Аражман

Период боравка

Ноћи

Сопствени превоз

Мултипле

ХБ

 

4

 € 100

Мултипле

ХБ

 

3

€ 83