СМЕШТАЈ

# ДЕ85С026/Спортхаллс ат Бавариа Цуп

Опис

Спортска хала за смештај учесника турнира Бавариа Цуп се налази у непосредној близини одржавања турнира као и менза за исхрану. Удаљеност од центра Карсфелда је 1,5 км док се базен и сауна налазе на удаљености од 200 м. У близини смештаја налази се и један Италијански ресторан док је железничка станица за одлазак у центар Минхена удаљена 3 км.

Садржаји

Садржаји: Ресторан у непосредној близини, паркинг на месту одржавања турнира и "халф-пипе". Собе: Смештај је у салама различитих капацитета. Тимови ће делити једну салу са не више од друга два тима. Санитарни блок са ограниченим могућностима на располагању.

Напомене

Примена кућног реда (погледати прилог Општи услови). Због ограничених капацитета и недостатка приватности смештај није прикладан за посетиоце и навијаче. Смештај је могућ од 17:00 часова на дан доласка. Вође тимова ће задужити кључеве просторија тако је да приступ могућ током читавог дана.

гаранција: € 120 по тиму

# ДЕ80А004/А&О Мüнцхен Хацкербрüцке

Опис

Овај објекат је централно лоциран и налази се на само 10 минута вожње трамвајем од самог центра и главне железничке станице. Идеално је полазиште за обиласке знамености Минхена попут Виктуалиенмаркет, Фрауенкирцхе и Хофбрäухаус до којег се може стићи ходањем. посета Алианз Арене не сме се пропустити.

Удаљеност од места одржавања Бавариа Цуп-а: маx 14 км.

Садржаји

Рецепција, 'Моунтаин-Виеw-Скyбар', интернет терминали, лифт, дневни боравак, билијар, видео игре, стони фудбал и рентирање бицикала.

Собе: све собе садрже плакаре, купатила са тоалетом и тушем и балконе. Једнокреветне и двокреветне собе такође су опремљене ТВ апаратима.

Напомена

- Укључено: постељина.

- Није укључено: пешкири у вишекреветним собама (једнокреветне и двокреветне собе нуде и пешкире)

- Гаранција: € 120 по тиму

 

ПРЕВОЗ

 

Сопствени превоз

Ученици су дужни да се побрину за сопствени превоз. Уколико је долазак авионом, треба обезбедите летове, трансфере до аеродрома, локални превоз, док су излети доступни по додатним ценама. У прилогу се налазе опције и опште информације. Молимо вас да узмете у обзир следеће: по вашем захтеву, Еуро-спортринг може да се побрине о боравку вашег возача - једног или више. Њему/њој је потребно да буде уписан на обрасцу за резервације као додатни учесник. Њему/њој ће бити потребна једнокреветна соба.