Делегирање судија - Бараж за Супер лигу

Инђија - Раднички 1923

Недеља, 19.05.2019 16:00 - Инђијa -
Делегат - Сп. радник: ЈАНКОВИЋ Миодраг
Главни судија: СИМОВИЋ Новак
Први помоћни судија: ЖИВИН Светозар
Други помоћни судија: ПОТОЧАН Дејан
Четврти судија: ГАЈДОБРАНСКИ Немања
Посматрач: ДЕЛЕВИЋ Дејан
Супер контрола: