Делегирање судија - Бараж за жене

ЖФК Шумадија 1903 - ЖФК Раднички 2013

Субота, 23.05.2015 17:00 - Крaгујевaц - Бубaњ
Делегат - Спортски радник: МАРЈАНОВИЋ Славица
Главни судија: МИНИЋ Ана
Први помоћни судија: ЦВЕТКОВИЋ Јелена
Други помоћни судија: СТОЈАНОВИЋ Данијела

ЖФК Обилић - ЖФК Нивес

Субота, 23.05.2015 17:00 - Беoгрaд - Ф.К."Обилић"
Делегат - Спортски радник: МЛАДЕНОВИЋ Милан
Главни судија: КУЗМАНОВИЋ Гордана
Први помоћни судија: МАШИЋ Марина
Други помоћни судија: КРАСИЋ Катарина

ЖФК Нивес - ЖФК Обилић

Субота, 30.05.2015 17:00 - Књaжевaц - Грaдски стaдиoн
Делегат - Спортски радник: МАРЈАНОВИЋ Славица
Главни судија: МИНИЋ Ана
Први помоћни судија: ЦВЕТКОВИЋ Јелена
Други помоћни судија: СТОЈАНОВИЋ Данијела

ЖФК Раднички 2013 - ЖФК Шумадија 1903

Недеља, 31.05.2015 16:00 - Рудoвци - Ф.К."Рудoвци"
Делегат - Спортски радник: МИЛАНОВИЋ Душко
Главни судија: ЈАКОВАЦ Ирена
Први помоћни судија: РАДОВАНОВИЋ Мира
Други помоћни судија: ЈОВАНОВИЋ Јелена