Делегирање судија - Футсал Плејоф

Нови Пазар - Нова Пазова

Петак, 18.05.2018 21:00 - Нoви Пaзaр - хaлa Пендик
Делегат - Сп. радник: НИНЧИЋ Божидар
Први судија: АЛЕКСИЋ Никола
Други судија: СПАСИЋ Бојан
Трећи судија: РАБРЕНОВИЋ Никола

ФОН - Економац

Субота, 19.05.2018 21:00 - Беoгрaд - хaлa Шумице
Делегат - Сп. радник: БИЛИЋ Ђорђе
Први судија: РАДОЈЧИЋ Петар
Други судија: БОЖОВИЋ Драгутин
Трећи судија: РАДУЛОВИЋ Владан