Делегирање судија - Супер лига жене - Плејаут

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

ЖФК Напредак - ЖФК Војводина

Субота, 27.05.2017 17:00 - Крушевaц - Спoртски центaр
Делегат - Сп. радник: СТОЈАНОВИЋ Вања
Главни судија: МИЦКОСКА Јасмина
Први помоћни судија: МИЛОШЕВИЋ Маја
Други помоћни судија: ЂОРЂЕВИЋ Марија

ЖФК Обилић - ЖФК Пожаревац

Субота, 27.05.2017 17:00 - Беoгрaд - Стaдиoн "ОБИЛИЋ"
Делегат - Сп. радник: САВИЋ СТОЈИЉКООВИЋ Данијела
Главни судија: ПЕТРОВИЋ Анђела
Први помоћни судија: КОИЧКИ Јована
Други помоћни судија: КРАСИЋ Катарина