Делегирање судија - Прва лига жене

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

ЖФК Шумадија 1903 - ЖФК Тријумф

Субота, 25.03.2017 14:00 - Белошевац - Фк"Победа"
Делегат - Спортски радник: ИВАНОВИЋ Дејан
Главни судија: НЕДЕЉКОВИЋ Александра
Први помоћни судија: СТАНОЈЕВИЋ Александра
Други помоћни судија: НИКОЛИЋ Миљана

ЖФК Мачва - ЖФК Полет

Недеља, 26.03.2017 13:30 - Шабац - Фк"Зорка"
Делегат - Спортски радник: САВИЋ СТОЈИЉКООВИЋ Данијела
Главни судија: БАЊЕГЛАВ Јелена
Први помоћни судија: НОВАКОВИЋ Драгана
Други помоћни судија: ЈОВАНОВИЋ Јелена

ЖФК Колибри - ЖФК Рад

Недеља, 26.03.2017 15:00 - Куршумлија - градски стадион Куршумлија
Делегат - Спортски радник: ЈОВИЋ Катарина
Главни судија: ЦВЕТКОВИЋ Јелена
Први помоћни судија: ПУНОШЕВАЦ Зоранa
Други помоћни судија: ЂОКОВИЋ Марија

ЖФК Јагодина - ЖГФК Лавице-Дубочица

Понедељак, 27.03.2017 15:30 - Јагодина - Градски-пом.терен
Делегат - Спортски радник: ОБРАДОВИЋ Драгољуб
Главни судија: ЈАКОВАЦ Ирена
Први помоћни судија: ПОЛИЋ Јована
Други помоћни судија: РАЈОВИЋ Маријана