Делегирање судија - Српска лига Запад

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • Split
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34

ФАП - Шумадија 1903

Субота, 19.08.2017 17:00 - Прибој
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: ПЕТРОВИЋ Милош
Први помоћни судија: КРАСИЋ Младен
Други помоћни судија: ГОЈАКОВИЋ Андрија
Четврти судија: ГРКОВИЋ Бојан
Делегат - Посматрач: ДАВИДОВИЋ Петар
Посматрач:

Карађорђе - Тутин

Субота, 19.08.2017 17:00 - Топола
Делегат - Сп. радник: БОШКОВИЋ Драшко
Главни судија: ДЕСПОТОВИЋ Небојша
Први помоћни судија: ЂЕРМАНОВИЋ Владан
Други помоћни судија: ЂУРИЋ Жељко
Четврти судија: МАТИЋ Мирослав
Делегат - Посматрач:
Посматрач: САНДИЋ Зоран

Млади Радник 1926 - Будућност-Крушик 2014

Субота, 19.08.2017 17:00 - Пожаревац
Делегат - Сп. радник: ТРАЈАНОВСКИ Зоран
Главни судија: БОРИСАВЉЕВИЋ Љубиша
Први помоћни судија: СТАРЧЕВИЋ Слободан
Други помоћни судија: ШОЛАЈИЋ Жељко
Четврти судија: ВИТИЋ Милош
Делегат - Посматрач:
Посматрач: ВУЈИЧИЋ Зоран

Мокра Гора - Пролетер

Субота, 19.08.2017 17:00 - Зубин поток
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: ЂОРЂЕВИЋ Ненад
Први помоћни судија: СТОЈКОВИЋ Марко
Други помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Ненад
Четврти судија: СИМИЋ Предраг
Делегат - Посматрач: ВУКОСАВЉЕВИЋ Милован
Посматрач:

Шумадија - Железничар

Субота, 19.08.2017 17:00 - Аранђеловац
Делегат - Сп. радник: ЈЕВРЕМОВИЋ Звонко
Главни судија: ВУЧИЋЕВИЋ Иван
Први помоћни судија: МАРКОВИЋ Никола
Други помоћни судија: ОБРАДОВИЋ Никола
Четврти судија: БЕЛОИЦА Филип
Делегат - Посматрач:
Посматрач: СТЕВАНОВИЋ Владица

Полет - Лозница

Недеља, 20.08.2017 17:00 - Љубић
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: МИХАИЛОВИЋ Марко
Први помоћни судија: ЛЕКИЋ Милорад
Други помоћни судија: РАДОВАНОВИЋ Урош
Четврти судија: ЂОРЂЕВИЋ Никола
Делегат - Посматрач: СТОЈАДИНОВИЋ Драган
Посматрач:

Смедерево 1924 - Златибор

Недеља, 20.08.2017 17:00 - Смедерево
Делегат - Сп. радник: СИМЕУНОВИЋ Драган
Главни судија: ВУКОВИЋ Урош
Први помоћни судија: ЖИВКОВИЋ Марко
Други помоћни судија: ТУБИЋ Његош
Четврти судија: ДИМИТРИЈЕВИЋ Срђан
Делегат - Посматрач:
Посматрач: ДОСТАНИЋ Милун

Прово - Слога (ПЖ)

Недеља, 20.08.2017 17:00 - Прово
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: ИВКОВИЋ Марко
Први помоћни судија: ЈОВАНОВИЋ Милорад
Други помоћни судија: СИМИЋ Никола
Четврти судија: ЛУКИЋ Александар
Делегат - Посматрач: КУБУРОВИЋ Милан
Посматрач:

Јединство - Јединство Путеви

Недеља, 20.08.2017 17:00 - Уб
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: СТОЈАНОВИЋ Никола
Први помоћни судија: НОВАКОВИЋ Илија
Други помоћни судија: БЕЛИЋ Вања
Четврти судија: ВУЈОВИЋ Никола
Делегат - Посматрач: МАРТИНОВИЋ Милан
Посматрач: