Делегирање судија - Супер лига - Плејоф

Чукарички - Радник

Субота, 21.05.2016 19:00 - Беoгрaд -
Делегат - Спортски радник: НИКОЛИЋ Ненад
Главни судија: ЂОКИЋ Ненад
Први помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Немања
Други помоћни судија: БАНОВИЋ Бојан
Четврти судија: СТОЈАНОВИЋ Ивица
Први додатни судија: МИЛИЋЕВИЋ Милорад
Други додатни судија: КИШ ЧЕПЕГИ Роберт
Посматрач: ГОГИЋ Миодраг
Супер контрола:

Борац - Вождовац

Субота, 21.05.2016 19:00 - Чaчaк -
Делегат - Спортски радник: ЈОВАНОВИЋ Траја
Главни судија: КОЦИЋ Игор
Први помоћни судија: МИНИЋ Милан
Други помоћни судија: МИЛУТИНОВИЋ Срђан
Четврти судија: РАЈКОВИЋ Слађан
Први додатни судија: ЈЕРЕМИЋ Милан
Други додатни судија: ТРИФКОВИЋ Дејан
Посматрач: ЈОВАНЕТИЋ Бошко
Супер контрола:

Партизан - Војводина

Субота, 21.05.2016 19:00 - Беoгрaд -
Делегат - Спортски радник: ИВАНОВИЋ Дејан
Главни судија: НИКОЛИЋ Бојан
Први помоћни судија: КУРЧУБИЋ Ненад
Други помоћни судија: МИНИЋ Срђан
Четврти судија: СТОЈКОВИЋ Урош
Први додатни судија: ДИМИТРИЈЕВИЋ Дејан
Други додатни судија: АНЂЕЛОВСКИ Новица
Посматрач: ЧОКАНИЦА Сава
Супер контрола:

Црвена звезда - Раднички Н.

Субота, 21.05.2016 19:00 - Беoгрaд -
Делегат - Спортски радник: ОСТОЈИЋ Стеван
Главни судија: ВУЈОВИЋ Мајо
Први помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Дејан
Други помоћни судија: ОЛАЈОШ НАЂ Матија
Четврти судија: МИЛИН Јовица
Први додатни судија: ВАСИЋ Александар
Други додатни судија: БРДАР Илија
Посматрач: ШИПЧИЋ Зоран
Супер контрола: