Делегирање судија - Српска лига Војводина

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • Split
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30

Борац - Оџаци

Субота, 26.05.2018 17:00 - Сакуле
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: БИКИЋ Никола
Први помоћни судија: ЗЕКОЊА Невен
Други помоћни судија: ДРНДАРЕВИЋ Вања
Четврти судија: ПЕТРОВИЋ Никола
Делегат - Посматрач: КРАКАНОВИЋ Милан
Посматрач:

Раднички (Шид) - Омладинац

Субота, 26.05.2018 17:00 - Шид
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: БАЊАЦ Милош
Први помоћни судија: БАТАЛО Немања
Други помоћни судија: ВУЧИЋ Стефан
Четврти судија: ЛИВАЈА Марио
Делегат - Посматрач: ПЕТРОВИЋ Драган
Посматрач:

Железничар - Бачка 1901

Субота, 26.05.2018 17:00 - Панчево
Делегат - Сп. радник: НИКОЛИЋ Зоран
Главни судија: АРСИЋ Драган
Први помоћни судија: ЛАЛУЈА Бојан
Други помоћни судија: ШАИН Горан
Четврти судија: КАЛАФАТ Дино
Делегат - Посматрач:
Посматрач: МЕДАКОВИЋ Горан

Младост (БЈ) - Бечеј 1918

Субота, 26.05.2018 17:00 - Бачки Јарак
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: ЋИРИЋ Немања
Први помоћни судија: ДАНИЛОВИЋ Слободан
Други помоћни судија: РАЈКОВИЋ Душан
Четврти судија: ЈЕКНИЋ Стефан
Делегат - Посматрач: ШАВИЈА Јовица
Посматрач:

Раднички (НП) - Цемент

Субота, 26.05.2018 17:00 - Нова Пазова
Делегат - Сп. радник: АДАМОВИЋ Марко
Главни судија: РЕЉИЋ Филип
Први помоћни судија: РАДИЋ Стефан
Други помоћни судија: РАЂЕН Предраг
Четврти судија: РИЛАК Никола
Делегат - Посматрач:
Посматрач: ВУКСАНОВИЋ Драгољуб

Црвена звезда - Динамо 1945

Субота, 26.05.2018 17:00 - Нови Сад
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: ЗЕЉКОВИЋ Небојша
Први помоћни судија: РИЈАВЕЦ Никола
Други помоћни судија: ЛУКИЋ Душан
Четврти судија: ДЕЛИБАШИЋ Марко
Делегат - Посматрач: ЦВЈЕТИЧАНИН Душан
Посматрач:

Раднички (СМ) - Братство 1946

Субота, 26.05.2018 17:00 - Сремска Митровица
Делегат - Сп. радник: ТУРИ Стеван
Главни судија: КЕЏА Стефан
Први помоћни судија: ВЛАДИЋ Александар
Други помоћни судија: ШАВИЈА Милош
Четврти судија: ПАНЧИЋ Душан
Делегат - Посматрач:
Посматрач: ВУЧИЋ Дејан

Дунав - Раднички З.

Субота, 26.05.2018 17:00 - Стари Бановци
Делегат - Сп. радник: МАРКУШ Никола
Главни судија: ГЊАТОВИЋ Марко
Први помоћни судија: МИЛАНОВИЋ Петар
Други помоћни судија: ТОМОВИЋ Бојан
Четврти судија: НИКОЛИЋ Данило
Делегат - Посматрач:
Посматрач: ЛЕКОВИЋ Горан