Најновије вести

Среда, 12.04.2017

Млађе кадеткиње тријумфовале на Развојном турниру УЕФА у Бугарској

/images/news/zene/U-16/mladje kadet.jpg

Женска млађа кадетска селекција Србије остварила је успех на Развојном турниру УЕФА у Бугарској. У конкуренцији вршњакиња из Естоније, домаћина Бугарске и Фарских острва, наше девојке су освојиле прво место и показале да женски репрезентативни фудбал у Србији има будућност.После победе против Естоније(2:0), затим и Бугарске после бољег извођења једанаестераца (1:1 у регуларном току), млађе кадеткиње су биле боље и од Фарских острва. Једини гол постигла је Живана Ступар, а Србија је играла у саставу: Шипетић, Денда, Николић (од 78. Воркапић), Плавшић, Ђуровић (од 41. Павловић), Булатовић (од 55. Раичевић), Вуликић, Маговчевић, Гајдобрански (од 55. Васовић), Гојак (од 41. Ступар), Петровић (од 41. Барјактаровић).

Понедељак, 10.04.2017

Развојни турнир УЕФА, млађе кадеткиње боље од Бугарске после пенал серије

/images/news/zene/U-16/mladje kadet.jpg

После победе у првом колу Развојног турнира УЕФА који се одржава у Бугарској, против Естоније (2:0), наше млађе кадеткиње су савладале и домаћу селекцију. Резултат после 80 минута игре био је 1:1 (за Србију је стрелац била Ступар у 35. минуту игре, а Бугарке су повеле у 14. минуту) а после пенал серије победа је припала нашим девојкама. Србија је играла у саставу: Перенчевић, Марјановић (од 56. Маговчевић), Васовић, Николић (од 39. Денда), Павловић (од 41.Ђуровић), Раичевић (од 79. Д.Петровић), Булатовић, Вуликић, Гајдобрански, Барјактаровић (од 41. Плавшић), Ступар (од 67. Гојак).Наредни меч наше девојке играју против Фарских острва.

Субота, 08.04.2017

Млађе кадеткиње савладале Естонију 2:0(1:0) на старту Развојног турнира УЕФА у Бугарској

/images/news/zene/U-16/mladje kadetkinje.jpg

Добар старт женске млађе кадетске репрезентације на Развојном турниру УЕФА у Бугарској. Наше девојке су биле боље од вршњакиња из Естоније и славиле головима Милице Булатовић у 13. и Живане Ступар у 48. минуту. Србија је играла у саставу: Ј. Петровић, Марјановић, Денда (Вуликић), Николић (Васовић), Воркапић (Марговчевић), Плавшић (Ђуровић), Павловић (Д. Петровић), Раичевић, Булатовић (Барјактаровић), Гајдобрански (Гојак), Ступар.Репрезентација коју је селектирао Горан Сретеновић са сарадницима Александром Петровићем и Немањом Савићем, остварила је заслужену победу јер су девојке имале контролу игре током целе утакмице. У уторак, 10. априла, следи нови тест за ову генерацију, ривал је домаћин Бугарска,а два дана касније заказан је меч са селекцијом Фарских острва.

Недеља, 02.04.2017

Развојни турнир УЕФА за девојке (У-16), одређен шири списак

/images/news/mirko/SERBIA U16W-ISRAEL U16W_06 .JPG

Субота, 18.03.2017

Кадеткиње поразом од Шкотске завршиле квалификације за ЕП – 1:2(1:1)

/images/news/SC FSS/IREvsSRB_28.JPG