Најновије вести

Субота, 24.06.2017

Селектор Ненад Лалатовић: Србија треба да буде поносна што има овакве играче

/images/news/zene/U-16/lala.JPG

Србија је завршила такмичење на Европском првенству у Пољској, али по свему приказаном није се обрукала, напротив. И против Шпаније, можда и првог фаворита на првенству, наши момци су показали и жељу и вољу, борили се и изгарали током свих деведесет минута и нису били инфериорни ни једног тренутка без обзира на чињеницу да смо од 40. минута играли са играчем мање. У три утакмице Србија је имала игру, стварала шансе, али изостала је већа концентрација у завршници. С друге стране сплет несрећних околности, индивидуалне грешке, али и неке ствари на које се није могло утицати, дефинитивно су одредили нашу судбину у Пољској.-Честитао бих репрезентацији Шпаније на проласку у полуфинале, остварили су то апсолутно заслужено, јер су показали у овом тренутку највише.

Петак, 23.06.2017

Орлићи се опростили од ЕП у Пољској

/images/news/zene/U-16/foto 2.jpg

У последњем мечу наше групе, Шпанија боља за један гол, Ђурђевић искључен

Четвртак, 22.06.2017

Драго ми је када стручни људи из УЕФА хвалe игру Србије

/images/news/zene/U-16/srbi - make.jpg

Селектор Ненад Лалатовић био саговорник УЕФА у припреми материјала за едукацију младих тренера

Среда, 21.06.2017

Квинтет Орлића ван строја пред меч са Шпанијом

/images/news/zene/U-16/vule.jpg

Веома захтеван систем такмичења на Првенству Европе у Пољској, односно сплет несрећних околности када су у питању повреде наших играча, утицали су на чињеницу да селектор Ненад Лалатовић у предстојећем мечу са Шпанијом неће моћи да рачуна на неколико стандардних играча.

Уторак, 20.06.2017

Реми Орлића против БЈР Македоније на ЕП у Пољској

/images/news/zene/U-16/uefaaa.png

Србија је била боља у првом делу утакмице који је решила у своју корист, али сплет разноразних околности утицао да ривал на крају, ипак, освоји бод