Contact Icons

Најновије вести

Петак, 20.01.2017

Селектор Славољуб Муслин окупља играче за пријатељски меч против САД у Сан Дијегу, 29.јануара

/images/news/muslin.jpg

У понедељак, 23. јануара, селектор Србије Славољуб Муслин, окупиће играче за пријатељски меч против селекције САД у Сан Дијегу, 29. јануара. На списку путника за САД налазе се само играчи из домаћег шампионата, јер се меч не игра у ФИФА термину.Србију ће представљати голмани Филип Манојловић (Црвена звезда) и Огњен Чанчаревић (Радник, Сурдулица), играчи Никола Мараш (Рад), Лазар Јовановић (Борац, Чачак), Владимир Ковачевић (Војводина), Немања Ћаласан (Спартак), Марко Клисура (Бачка), Никола Ћирковић (Вождовац), Немања Милетић (Партизан), Марко Јевтовић (Партизан), Стефан Панић (Металац), Јован Ђокић (Јавор), Марко Гобељић (Напредак), Александар Палочевић (Војводина), Енвер Аливодић (Нови Пазар), Срђан Плавшић (Црвена звезда), Марко Мркић (Раднички, Ниш) и Саша Јовановић (Младост, Лучани).

Четвртак, 19.01.2017

Немања Радоја: Играм и чекам, ако затреба - ту сам!

/images/news/radoja.JPG

Стари лалошки валс, војвођанске тамбурице и окретни плес Немање Радоје на велелепној фудбалској позорници "Сантијаго Бернабеуа"... На краљевској забави шпанског Купа у Мадриду, Селта је разголитила владара Европе и победила Реал 2:1. Додуше, то није била финална егзекуција, јер следи реванш у Вигу после којег ће се свести и завршни рачун...

Уторак, 17.01.2017

Селектор Славољуб Муслин позвао 18 играча за дуел против САД у Сан Дијегу, 29. јануара

/images/news/muslin.jpg

Четвртак, 12.01.2017

“Орлови” на 45. месту ФИФА ранг листе, пред нама важна година

/images/news/2016/infantino-3.jpg

Репрезентација Србије задржала је исти број бодова у односу на прошли месец – 647 и сада заузима 45. позицију на ФИФА ранг листи. Од наших ривала из квалификационе групе на путу до Русије 2018. Велс је остао на 12. месту, Република Ирска је 23, Аустрија 31, Грузија је пала за три места и сада је 121. на листи, док је Молдавија задржала 164. позицију. Наредна ФИФА листа излази 9. фебруара, а нема сумње да би евентуални пласман наше репрезентације на Светско првенство, утицао да на крају године Србија буде на позицији која је много ближе врху него што је тренутно случај.У врху, инaче, није било промена, Аргентина и даље држи чело листе, други је Бразил, а трећа репрезентација Немачке.

Субота, 07.01.2017

Горан Буњевчевић: Митровић ће бити добро, али били смо забринути после првих информација

/images/news/mirko/2422153_w1 - Copy.jpg

Архива