Ponedeljak, 05.11.2018

ŽENSKA „A“ SELEKCIJA PORAŽENA OD RUSIJE U PRVOJ OD DVE PROVERE

STRELCI: 0:1 Černomirdina 66. Stadion Kolubare u Lazarevcu.Gledalaca:oko 1000.

SRBIJA: Kostić (od 83. Gardijan), Lazarević (od 58. Nikolić), Stefanović (od 83. Stojanović), Slović, Damjanović, Mijatović (od 74. Matić), Damnjanović, Čanković, Bradić (od 74. Filipović),Pavlović, Poljak (od 58. Tenkov).

RUSIJA: Ščerbak, Kožnikova, Belomitseva, Miagova, Zjastinova, Perečina (od 46. Smirnova), Pozdeeva (od 72.Komisarova), Fedorova, Kiskonen (od 46. Šiškina),Pantjikina, Korovkina (od 58. Černomirdina).

I pored dobre igre, ali i nekoliko propuštenih prilika za gol, naša najbolja ženska selekcija poražena je od Rusije minimalnim rezultatom -0:1(0:0).

Bila je to prva od dve provere koje će ove dve selekcije imati u raumaku od nekoliko dana, istovremeno i debi novog selektora ženske „A“ reprezentacije Srbije, Predraga Grozdanovića. U lepom ambijentu stadiona Kolubare u Lazarevcu, stručni štab naše selekcije zadovoljan je igrom, ali ne i rezultatom. Priliku da se revanširaju Ruskinjama naše devojke imaju već u petak, kada će dočekati rivala u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi (14,00).