Ponedeljak, 08.10.2018

Akreditovanje za utakmice U21 reprezentacije u kvalifikacijama za EP Srbija – Austrija (12. oktobar) i Srbija – Jermenija (16. oktobar)

Poštovani,

Sistem akreditovanja za predstojeće utakmice U21 reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Srbija – Austrija (12. oktobar, 18.00, TV Arena sport) i Srbija – Jermenija (16.oktobar, 18.00, TV Arena sport) biće otvoren od ponedeljka 8. oktobra do srede 10. oktobra do 12.00 časova. Obe utakmice igraju se na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu.

Neophodni su sledeći podaci koje šaljete na mejl [email protected]:

Zahtev za obe utakmice mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće, koje nisu nosioci TV prava i koje, podsećamo, nemaju pravo snimanja utakmice osim uz dozvolu televizije televizije Arena sport). Potrebno je da zahteve šaljete na momorandumu vaše firme uz validnu novinarsku legitimaciju.

Akreditaciju za oba meča izdavaćemo na stadionu „Karađorđe“ na dan prve utakmice, 12. oktobra 2018, od 16:00 časova do početka meča. Ulaz na stadion biće omogućen samo uz posedovanje sledećih dokumenta: akreditacije i validne novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, Udruženje novinara Srbije, NDNV, AIPS, NUNS. Zamena akreditacija, odnosno imena prijavljenih novinara, nije moguća i akreditacije će biti izdavane samo licima čija se imena nalaze na spisku akreditovanih.

Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje za utakmice u organizaciji FSS i prijavom u UEFA. Kontrola će biti obavljena na ulazu. Broj mesta je ograničen, pa se zato mole redakcije da prijavljuju broj novinara prema stvarnim potrebama posla.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1. medijski partneri FSS
2. sportske redakcije, odnosno mediji
3. ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Molimo Vas da u celosti poštujete naznačeni rok za akreditovanje, jer u protivnom nećete moći da dobijete akreditatciju za praćenje utakmice.