Najnovije vesti

Sreda, 18.07.2018

LETNJI KAMP ZA ŽENSKU KADETSKU I OMLADINSKU SELEKCIJU

/images/news/zene/A/kvalifikacije/Slika WU 17.jpg

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi od 16. do 23. juna održava se Letnji kamp za dve ženske selekcije, kadetsku i omladinsku. Na spisku se nalazi 50 devojaka, kampom rukovodi koordinator za ženski fudbal FSS Nikoslav Bjegović, a ispred dve selekcije na čelu stručnih štabova nalaze se Dragiša Zečević i Bojan Vučković.

Nedelja, 15.07.2018

FIFA SVETSKI KUP: FRANCUSKA DRUGI PUT PRVAK SVETA, MUNDIJAL U RUSIJI NAJBOLJI U ISTORIJI

/images/news/sudije/IGOR NOVO/france1.jpg

 

Reprezentacija Francuske trijumfovala je na FIFA Svetskom kupu u Rusiji! Trikolori su drugi put u istoriji osvojili Mundijal, pošto su u finalnom meču na moskovskom Lužnjikiju savladali Hrvatsku - 4:2(2:1).

Nedelja, 15.07.2018

Drugi dan seminara, sudije imale test fizičke spremnosti

/images/news/sudije/IGOR NOVO/sud.JPG

 

 U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi nastavljen je seminar sudija Super lige.  Drugog dana seminara na dnevnom redu bilo je polaganje fizičkih normi. U kvalitetnim uslovima i uz savremena tehnička sredstva za merenje fizičkih rezultata, sudije su imale priliku da pokažu trenutnu fitnes spremu.

Subota, 14.07.2018

Seminar sudija Super lige

/images/news/sudije/IGOR NOVO/sudije.JPG

 

 

Četvrtak, 05.07.2018

UEFA FUTSAL EURO ZA ŽENE: SRBIJA U GRUPI SA PORTUGALOM

/images/news/zene/A/kvalifikacije/logo yene.jpg

U Nionu je održan žreb kvalifikacionih grupa za prvo UEFA Evropsko prvenstvo u futsalu za žene. Srbija se nalazi u grupi 4 čiji je domaćin Portugal a rivali su još Češka, kao i još jedna ekipa koja dolazi iz preliminarne runde (Slovačka, Finska ili Litvanija). Utakmice u grupi biće odigrane od 11. do 16.septembra a samo pobednik će izboriti plasman na finalni turnir UEFA Futsal Woman Euro 2019.